VARFÖR JOBBA MED OSS?

Vårt otroligt raka upplägg

Ett möte med Great ideas! är alltid kostnadsfritt & förutsättningslöst. Det innebär att vi gärna tar ett fysiskt eller digitalt möte (beroende på vad som passar dig bäst) för att lyssna in dina tankar & funderingar kring er marknadsföring. Ett litet tips: samla gärna ihop ert marknadsmaterial inför mötet så får vi en bättre överblick över vad som producerats. Under mötet berättar vi mer utförligt hur vi arbetar och tänker. Om du gillar vad du hör så står ett testjobb eller en prima workshop på schemat. Under en för- eller eftermiddag kör vi en brainstorming-session som mynnar ut i konkreta åtgärder. Det kan handla om att er verksamhet måste vässa säljarnas införsäljningsmaterial eller att ni måste skapa en tydligare social medie-strategi för att nå ut till fler köpstarka målgrupper. Underlaget som levereras under workshopen är ditt att användas fritt. Vi tror inte på att låsa in kunder i avtal, utan Great ideas! arbetar uifrån premissen att kunder väljer att stanna hos oss för vi är transparanta, leveranssäkra och trevliga att jobba med. 
Du sitter alltid i förarsätet

Vi tror inte på byrån som lovar att de har varenda kompetens och disciplin under ett och samma tak. Det var säkert möjligt 1996, men som bekant ser saker och ting helt annorlunda nuförtiden. Vi vet vad vi kan och behärskar, och där vi inte räcker till plockar vi in duktiga och slipade kommunikatörer. Det kan röra sig allitfrån SEO-specialister och influencers till duktiga drönarpiloter med filmvana. Fördelen med detta upplägg är att du som kund får kvalitetssäkrade kreatörer

som kan detta med leverans i tid. Plus att du får bättre kostnadskontroll, då inga skumma extraposter bakas in i din marknadsbudget. Transparens we LIKE a lot!  Om det känns lite läskigt att anlita oss fullt ut från första minut så kan du alltid börja med ett litet testjobb. Precis som det låter, tar vi oss ann ett kunduppdrag utifrån överenskommen ersättning. Faller slutresultatet dig i smaken så tar vi relationen vidare till nästa nivå. Om du har något projekt som du skulle vilja att vi tittar på är du välkommen att höra av dig till oss redan idag. Vi står startklara! 

GREAT IDEAS! ÄR LYHÖRDA,

SNABBA OCH GALET KOMPETENTA

Träffsäkert content, säljande design och varumärkessbyggande kommunikation. We do it!

SYNA MÅLGRUPPERNA

Satsa på sociala medier eller traditionella medier? Var gör din marknadsbudget bäst nytta? Innan vi drar igång ett samarbete gör vi en väldigt grundlig översyn så ditt krut hamnar rätt.

CONTENT IS KING

Med riktigt bra content kommer man riktigt långt. Vi ser till att anpassa ert content till olika kanaler såsom sociala medier, print, PR och film. Den röda tråden knyter ihop ert varumärke.KANALOBEROENDE

När alla stirrar sig blinda på kanalen, lägger vi vår energi på att ta fram en stark idé som är kanaloberoende. Därefter tar vi fram content för respektive kanal. Smart & kostnadseffektivt.

VARUMÄRKESTRATEGI

En genomtänkt & utarbetat varumärkesstrategi förenklar och säkerställer att ditt varumärke uppfattas på rätt sätt. Strategin skapar en tydlig & träffsäker kompass över tid.

LÅT OSS SKAPA MAGI TILLSAMMANS